Sitruunacupcaket (12 kpl)
2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl ruokasoodaa
1/2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 kananmuna
1/2 dl maitoa
1 sitruunan mehu
1 sitruunan kuoriraaste
1 dl rypsiöljyä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Riko toiseen kulhoon kananmuna ja lisää joukkoon maito, sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä öljy. Lisää kuivat aineet nesteiden joukkoon siivilän läpi. Sekoita vain sen verran, että ainekset menevät sekaisin. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Tuorejuustokuorrute
75 g voita huoneenlämpöisenä
1 1/2 dl tomusokeria
1/2 tl vaniljasokeria
2 tl maitoa huoneenlämpöisenä
200 g tuorejuustoa
Valmista kuorrute vatkaamalla huoneenlämpöinen voi, tomusokeri, vaniljasokeri ja maito keskenään sähkövatkaimella kuohkeaksi kreemiksi. Notkista tuorejuusto toisessa kulhossa ja kääntele se sitten varovasti kreemin joukkoon. Siirrä kuorrute pursotuspussiin ja pursota ruusuja kuppikakkujen päälle.
Valkosuklaapopcorn-kuorrute
200 g valkosuklaata
10 dl valmista suolattua popcornia
Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa. Tarkista, että popcprnien joukossa ei ole poksahtamattomia siemeniä. Kaada suklaa suureen kulhoon popcornien päälle ja kääntele seos varovasti tasaiseksi. Nostele kuorrutetta lusikalla jäähtyneiden kuppikakkujen päälle ja ripottele päälle nonparelleja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti