pohja:
15
kpl Digestive-keksejä
75 g voita
täyte:
600
g Philadelphia tuorejuustoa
2
½ dl sokeria
3 kananmunaa
2
½ dl kermaa
1
dl maissitärkkelystä
1
tl vaniljasokeria
puolikkaan
sitruunan mehu
mansikkakastike:
1/2 l pakastemansikoita
sokeria
Murskaa
keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa hyvin sekaisin. Pingota
irtopohjavuoan (24 cm) pohjalle leivinpaperi ja taputtele keksivoi-seos vuoan
pohjalle ja reunoille.
Vatkaa
kaikki täytteen ainekset yhteen tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan
pohjan päälle. Paista
kakkua 170 asteisen uunin alatasolla tunnin ajan. Anna
kakun jäähtyä hyvin ennen tarjoilua, mieluummin seuraavaan
päivään.
Valmista
mansikkakastike soseuttamalla mansikat ja mausta mieleiseksi sokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti