torstai 29. marraskuuta 2012

Toast skagen

Katkarapuleivät ovat suurinta herkkuani! Nämä pikku leipäset tein pikaisesti kahvipöytään suolaiseksi palaksi. Isommassa koossa sopivat hyvin esimerkiksi alkuruoaksi.


paahtoleipää
1 prk jokiravun pyrstöjä liemessä (tai pakastekatkarapuja)
1/2 prk ranskankermaa
punasipulia
tilliä
sitruunanmehua
suolaa
pippuria

Paahda leivät joko paistinpannussa tai leivänpaahtimessa. Halutessasi voitele leivät kevyesti ja ota ympyrämuotilla leivistä sopivat palaset. Sekoita keskenään hyvin valutetut ja kuivatut ravut, silputtu punasipuli ja ranskankerma. Mausta tillillä, sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Lusikoi täyte leipien päälle ja koristele esim. tillin oksilla ja sitruunaviipaleilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti