10 isoa cupcakea
150 g voita
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa
120 g taloussuklaata
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa
120 g taloussuklaata
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidonkanssa. Kaapistani löytyi sopivasti vielä pussillinen Taloussuklaa crushia, jonka lisäsin lopuksi taikinaan nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla taikinaa muffinssivuokaan. Paista 225 asteessa 12-15 min.
Pätkiskuorrute
120 g voita
1 rkl maitoa
6 Pätkis-patukkaa
3-4 dl tomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi vaahdoksi. Lisää maito ja jatka vatkaamista vielä hetken ajan. Sulata Pätkikset varovasti mikrossa ja anna jäähtyä haaleaksi. Lisää suklaa voivaahdon sekaan. Lisää lopuksi tomusokeria niin että saat kuorrutteesta haluamasi paksuista. Pursota kuorrute kuppikakkujen päälle.
Pätkiskuorrute
120 g voita
1 rkl maitoa
6 Pätkis-patukkaa
3-4 dl tomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi vaahdoksi. Lisää maito ja jatka vatkaamista vielä hetken ajan. Sulata Pätkikset varovasti mikrossa ja anna jäähtyä haaleaksi. Lisää suklaa voivaahdon sekaan. Lisää lopuksi tomusokeria niin että saat kuorrutteesta haluamasi paksuista. Pursota kuorrute kuppikakkujen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti