pohja:
10 munaa
300 g sokeria
150 g vehnäjauhoja
150 g perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet varovaisesti sekoittaen. Jaa taikina kahteen leivinpapereille vuorattuun vuokaan (15 cm ja 26 cm). Paista kakkuja uunin alatasolla 175 asteessa 45-50 minuuttia, kunnes kakut ovat kypsät.
kostutus:
3-4 dl sitruunalimpparia
täyte:
2 l mansikoita
500 g mascarpone
6 dl vispikermaa
3 rkl lime curd
5 rkl sokeria
Notkista mascarponejuusto ja lisää joukkoon lime curd ja sokeri. Vaahdota kerma. Lisää kerma ja viipaloidut mansikat mascarponejuuston sekaan.
pursotukset:
7.5 dl vispikermaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti