Tästä ohjeesta riittää varmaan noin 20 cm kokoiseen vuokaan. Itse tein hieman pienempään vuokaan koska kinuskia ei ollut jäljellä koko purkkia.
Pohja:
100 g Digestive-keksejä
50 g voita
Murskaa keksit muruiksi. Sulata voi ja sekoita voisula keksimurujen joukkoon. Painele keksimuru-voiseos irtopohjavuoan (20 cm) pohjalle.
Täyte:
1 prk kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia
2-3 dl puolukoita
2,5 dl vispikermaa
Sokeria
Levitä kinuski keksipohjan päälle. Ripottele päälle (jäiset/kohmeiset) puolukat. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Levitä/pursota kermavaahto piirakan päälle. Anna tekeytyä pari tuntia jääkaapissa. Koristele puolukoilla ja nautiskele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti