Pohja (20 cm):
150 g Digestivekeksejä
75 g voita
Täyte:
1 appelsiini
2 päärynää
450 g mangoa (myös säilykemango toimii hyvin)
2 banaania
250 g maitorahkaa
8 liivatelehteä
Koristeluun:
Tummaa suklaata
Valkosuklaata
Pääsiäiskarkkeja
Sulata voi. Murskaa keksit muruiksi ja lisää joukkoon voisula. Painele keksimuru-voiseos irtopohjavuoan pohjalle, jonka pohjalle on pingotettu leivinpaperi. Laita vuoan reunalle reunakalvo niin saat kakkuun kauniin reunan.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Purista appelsiinista mehu. Kuori ja paloittele muut hedelmät. Sekoita blenderissä kaikki ainekset appelsiinimehua lukuunottamatta. Kuumenna appelsiinimehu kiehuvan kuumaksi ja liuota liivatteet siihen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja nosta kakku jääkaappiin hyytymään mielellään yön yli.
Nosta hyytynyt kakku tarjoilulautaselle ja koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti