pohja:
200 g Digestive-keksejä
75 g voita
tumma täyte:
3 liivatetta
200g tummaa suklaata
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
4 rkl tomusokeria
2 dl kuohukermaa
2 rkl kahvia / kahvilikööriä
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla, yhdistä siihen tuorejuusto. Sulata suklaa ja sekoita sulatettu suklaa tuorejuusto-kermaseokseen. Liuota kylmässä vedessä liotetut liivatteet kuumaan kahviin tai kahvilikööriin. Sekoita täytteeseen hieman jäähtynyt liivateseos. Kaada täyte vuokaan ja nosta se jääkaappiin hyytymään vaalean täytteen valmistumisen ajaksi.
vaalea täyte:
3 liivatetta
200g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
2rkl maitoa (vettä)
1 prk vaniljarahkaa
Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita siihen vaniljarahka. Sulata suklaa ja yhdistä se kerma-rahkaseokseen. Sulata kylmässä vedessä liotetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä tai maitoa. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos täytteeseen. Kaada täyte tumman täytteen päälle. Hyydytä kakkua jääkaapissa yön yli.
Koristele kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti