sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Voileipäkakkurulla

Tämä ohje herkullisiin tonnikala-mozzarella-rulliin on löytynyt aikanaan Hellapoliisin sivulta.

1 pkt   Reilu paahtoleipää
           lihalientä kostutukseen

Täyte:
2 prk   tonnikalapaloja öljyssä
1 prk   creme fraichea
           pippuria
1          pieni punainen paprik
½         pieni punasipuli
1 pkt    mozzarellaa
           kermajuustoa

Päälle:
200 g    ruohosipulituorejuustoa
150 g    ranskankermaa

Leikkaa leivistä kaikki ensin kaikki reunat. Levitä leivinpaperilla vuoratulle tarjottimelle 4-5 viipaletta vierekkäin ja toiseen suuntaan 3. Kostuta leivät lihaliemellä.
Sekoita täytettä varten valutetut tonnikalat, ranskankerma, silputtu paprika ja punasipuli. Mausta pippurilla. Levitä seos kauttaaltaan leipien päälle. Tee keskelle levyä leveyssuunnassa rivi, jossa on viipaloitua mozzarellaa ja kermajuustoa.
Kääri leivinpaperia apuna käyttäen tiukalle rullalle, nosta hetkeksi kylmään.
Sekoita kuorrutetta varten tuorejuusto ja ranskankerma, levitä seos kakun pintaan ja koristele mielesi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti