Tämä ohje herkullisiin tonnikala-mozzarella-rulliin on löytynyt aikanaan Hellapoliisin sivulta.
1 pkt Reilu paahtoleipää
lihalientä kostutukseen
Täyte:
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk creme fraichea
pippuria
1 pieni punainen paprik
½ pieni punasipuli
1 pkt mozzarellaa
kermajuustoa
Päälle:
200 g ruohosipulituorejuustoa
150 g ranskankermaa
Leikkaa leivistä kaikki ensin kaikki reunat. Levitä leivinpaperilla vuoratulle tarjottimelle 4-5 viipaletta vierekkäin ja toiseen suuntaan 3. Kostuta leivät lihaliemellä.
Sekoita täytettä varten valutetut tonnikalat, ranskankerma, silputtu paprika ja punasipuli. Mausta pippurilla. Levitä seos kauttaaltaan leipien päälle. Tee keskelle levyä leveyssuunnassa rivi, jossa on viipaloitua mozzarellaa ja kermajuustoa.
Kääri leivinpaperia apuna käyttäen tiukalle rullalle, nosta hetkeksi kylmään.
Sekoita kuorrutetta varten tuorejuusto ja ranskankerma, levitä seos kakun pintaan ja koristele mielesi mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti