sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Mansikka-valkosuklaa-tuorejuustokakku

pohja:
14 kpl digestive-keksejä
100 g voita

täyte:
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g valkosuklaata
1 rkl sitruunan mehua
3 liivatelehteä

päälle:
tuoreita mansikoita

Murskaa keksit ja sekoita keksimuruihin sulatettu voi. Painele keksiseos irtopohjavuokan pohjalle.

Valmista täyte laittamalla ensin liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vailjakastike vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto, sulatettu suklaa ja sitruunan mehu. Liuota liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää liivateseos ohuena nauhana. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele tuoreilla mansikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti