Kakku on koottu kulhoon, jota varten paistoin yhden neljän munan kääretorttupohjan, josta leikkasin sopivan kokoiset ympyrät. Kostutukseen käytin Spriteä ja täytteenä siis omenamoussea sekä valkosuklaamoussea. Päällinen on vaahtokarkkimassaa.
Omenamousse:
5 dl omenasosetta
2,5 dl Flora Vispiä
5 liivatetta
kanelia ja sokeria maun mukaan
Vaahdota kerma. Yhdistä kermavaahto ja omenasose ja mausta mieleiseksi sokerilla ja kanelilla. Liuota kylmässä vedessä lionneet liivatteet pieneen tilkkaan vettä (noin 3 rkl) ja lisää liivateseos omena-kermavaahtoon.
Valkosuklaamousse: (puolikas annos)
2 munaa
0,5 dl sokeria
2,5 dl Flora vispiä
200 g valkosuklaata
5 liivatelehteä
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa, kaada lopuksi joukkoon vesitilkkaan sulatetut liivatelehdet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti