pohja:
100
g voita
½
dl sokeria
1 keltuainen
2
½ dl vehnäjauhoja
½
tl leivinjauhetta
täyte:
2 keltuaista
2
rkl sokeria
¾
rkl maissijauhoja
2
½ dl kermaa
päälle:
mansikoita
Valmista
pohja. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot
ja leivinjauhe. Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja
reunoille. Paista pohjaa uunissa 175 astetta noin 25 minuuttia.
Valmista
täyte kiehauttamalla kattilassa täytteen aineet koko ajan
sekoittaen. Kun täyte kiehahtaa, ota kattila pois levyltä. Kaada
täyte kypsän pohjan päälle.
Laita
päälle mansikoita ja valmista päälle halutessasi kiille
hyytelösokerista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti